Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера и днес се сменяха консумативи по колата и понеже имаше доста така обидни думи по адрес на италианците, ето нещо наистина забавно:

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

Съжалявам, ако е било пускано преди, но трябва да се види. В тия хора наистина има нещо сбъркано :P
    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

• Е те това е тунинг: http://www.crazyrussian.com/02/entry_1711.php#body
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Прибира се един мъж. И какво вижда - на леглото жена му лежи гола, а пред леглото един със смъкнати гащи. Като видял мъжа, онзи със смъкнатите гащи, казал:
        - Госпожо, казвам Ви за последен път, ако не си платите сметката за телефона ще се изсера ей тука.
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Какво е необходимо, за да направите впечатление на една жена:
          - говорете й комплименти
          - уважавайте я
          - ласкайте я
          - прегръщайте я
          - защитавайте я
          - пръскайте пари по нея
          - хранете я в ресторанти
          - купувайте й това, което иска
          - слушайте я
          - подкрепяйте я
          - идете заради нея до края на света...

Как да направите впечатление на един мъж:
          - съблечете се и направете нещо за ядене.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• FUN!!!

Тест : Красив или умен сте?

1. Умен ли сте.?

Да - 1 т.
            Не - 0 т.

2. Красив ли сте?

Да - 1 т.
            Не - 0 т.

Отговори:
            2 т. - вие сте умен и красив
            1 т. - вие сте или умен, или красив
            0 т. - вие сте тъп изрод
            Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
            147 1.9JTD

Comment

• Аз имам 0 точки
              Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
              147 1.9JTD

Comment

• http://www.winterrowd.com/maze1.swf
                виж те го много е яко
                Lancia Dedra Integrale

Comment

• Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен.

Инженерът повикал своя котарак: “Хикс на квадрат, демонстрирай!”. Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички се съгласили, че котаракът е много як.

Счетоводителят казал на своя котарак: “ДДС, демонстрирай!”. ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. На другите им харесал номерът.

Химикът се обърнал към своя любимец: “Епруветка, давай!”. Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша. И другите се впечатлили от тази точна лапа.

Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го: “А твоят котарак какво умее?”.

Държавният служител само погледнал котарака си и му подвикнал: “Действай!”. Котарака скочил на масата. Изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа и легнал да спи.

Comment

• е това е яко!!! Тест за концентрация!!!
                    http://www.concentrationtest.com/e6v.html

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                    Fiat Bravo 1.6 1997
                    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

• Е ви един виц за п(т)ичия грип:

Жена звъни притеснена в болница:
                      - Моля Ви, елате да приберете мъжа ми. Мисля, че е хванал птичи грип.
                      - Но откъде сте толкова сигурна, че е птичи грип.
                      - Ама как, моля Ви се. Мъжът ми се е затворил в банята, гледа си ташаците и мърмори: "Това само оная кокошка ми го е лепнала."

Comment

• Ето и един от мен по темата за грипа

Мъж се връща в къщи и казва на жена си
                        -Жeно , болен съм от птичи грип.
                        -Абе ти пък как разбра?
                        Пича си сваля гащите и вика:
                        -Ами виж- патката ми е умряла
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... e&sid=1268

е така се говори по няшия край
                          Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

• Аз съм моногамна. Серийно моногамна. Не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг.

Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единствения, който желая в момента, въобще не стигам до интимност с него. Не съм като онези кучки дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение.
                            Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. "Ела да те прослушам в офиса ми". Отидох, естествено, той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж. Нали вече ви казах, моногамна съм. Имахме такава луда история. Невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха си беше, какво да ви разправям.
                            Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам смс: "Долу в барчето под вас съм". Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах смс: "Ами качвай се де". Толкова рядко го виждах, не живее в града ни вече идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан секс. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше 12.00 часа.
                            Поизмих се и тъкмо влязо в ритъма на ежедневието мъжа ми влезе. "Мила, толкова малко време оставаме сами". Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него секса продължи повече от час. Обичахме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте. Откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм.
                            Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете.
                            И тъкмо да си легна да почивам, телефона звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: "Все едно не си изцяло моя". А аз бях изцяло негова. Само негова. Поне докато бях тук с него. "Обичам те", повтарях и не лъжех. Обичах го. Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и нямам нужда от друг.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• http://berkstock.hit.bg/tmp/euro/euro2004_plan.html
                              Да се учиш от Алфа Ромео, значи да се учиш да побеждаваш.

Comment

• http://video.google.com/videoplay?docid ... 195&q=mars

Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X